Njoftim

Të dashur prindër, 

Ju infomojmë se kopshti ynë do të funksionojë që prej dt 01/06/2020  deri në  dt 12/06/2020 duke ndjekuar të gjitha rregullat e hartuara dhe caktuara nga instancat përkatëse shtetërore. 

Ju mirëpresim!

Nga Drejtoria

...............................................

Ανακοίνωση 

Αγαπητή γονείς, 

Σας ενημερώνουμε πως το νηπιαγωγείο μας θα λειτουργήσει από τις 01 06 2020 μέχρι και τις 12 06 2020 ακολουθώντας όλους τους κανόνες που έχουν καθορίσει τα αρμόδια κρατικά όργανα. 

Σας περιμένουμε με χαρά. 

Από την Διεύθυνση