Εκτύπωση

Με την αρμόζουσα λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου στο σχολείο μας. Πλήθος γονέων και επισκεπτών παρακολούθησαν την εορταστική εκδήλωση που είχαν ετοιμάσει οι δασκάλες μας με τους μαθητές. Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας στην Κορυτσά κα Μαγδαληνή Νικολάου, η  Βουλευτής της ΝΔ κα Αντωνίου Μαρία, ο Βουλευτής κ Καραμέλος Γρηγόρης, ο Δήμαρχος Κορυτσάς κ Σωτηράκη Φίλο, ο Διευθυντής Εκπαίδευσης Κορυτσάς κ Χριστάκη Γκραμπότσκα, ο Πρόεδρος του ΚΕΑΔ κ Βαγγέλης Ντούλε, ο Πρόεδρος της Ομόνοιας κ Βασίλειος Κάγιος, ο Συντονιστής Εκπαίδευσης στην Αλβανία κ. Σωτηρούδας Βασίλειος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Πολιτισμού», π. Δρ.  Ελευθέριος Καρακίτσιος και πολλοί άλλοι.

Μετά την εκδήλωση που είχαν ετοιμάσει οι μαθητές, στο προαύλιο του σχολείου οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν παραδοσιακούς χορούς από τον «Εκπολιτιστικό Σύλλογο Δισπηλιού».

Όλοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την εξαιρετική εκδήλωση στον Διευθυντή του Σχολείου τον κ. Στέργιο Φιλίππου ο οποίος με την σειρά του ανταπέδωσε τις ευχαριστίες στους παρευρισκομένους  και στο τέλος ευχαρίστησε και συνεχάρη τις δασκάλες και τα παιδιά για την υπέροχη αυτή εκδήλωση. 

 

Κατηγορία: Εκδηλώσεις - Δράσεις
Εμφανίσεις: 301