Vaskinimi i arsimtarëve në Shqipëri u krye pas mjekëve duke marrë parasysh rrezikun e madh që kanë ata për infektim.

Organizimin e vaksinimit të arsimtare e bëri Zyra Vendore Arismore në bashkëpunim me Institucionin e Shërbimit Shëndetsor.  

Në dt 19 03 2021 u ftuan dhe arsimtarët e shkolllave jopublike të Korçës për vaksinim. Një grup prej mësuesve tanë vendas e të huaj, që ofrojnë në shkollën tonë, morën pjesë në vaksinim. U vaksinuan , si gjithë të tjerat, me vaksinën Astra Zeneca.

Ne si shkollë dhe kolektiv shprehim mirënjohjen dhe falenderimet tona tek instancat përkatëse e sidomos për ZVA Korçë dhe drejtorin e saj z Endri Pikuli për mundësinë që na krijuan.

Është e domosdoshme që të gjithë të kuptojmë se vaksinimi do të sjellë fundin e pandemisë dhe kthimin sa më të shpejtë në jetën normale e cila është e domosdoshme për të gjithë e në veçanti për nxënësit, fëmijët tanë.  

Ο εμβολιασμός των εκπαιδευτικών στην Αλβανία ξεκίνησε αμέσως μετά από αυτό του νοσηλευτικού προσωπικού, διότι οι εκπαιδευτικοί θεωρούνται ομάδα υψηλού κινδύνου όσο αφορά την πιθανή μόλυνση.

Την διοργάνωση του εμβολιασμού είχε αναλάβει το Τοπικό Γραφείο Εκπαίδευσης σε συνεργασία με την Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας.

Στις 19 03 2021, οι αρμόδιοι κάλεσαν και τους εκπαιδευτικούς των ιδιωτικών σχολείων της Κορυτσάς, για εμβολιασμό.

Ομάδα εκπαιδευτικών από τους εκπαιδευτικούς μας, ντόπιοι και αποσπασμένοι εξ Ελλάδος εμβολιάστηκαν. Το εμβόλιο που έκαναν ήταν αυτό της Astra Zeneca.

Εμείς ως σχολείο και εκπαιδευτικό προσωπικό εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες μας προς τους υπεύθυνους και ιδιαίτερα στον Διευθυντής του Τοπικού Γραφείου Εκπαίδευσης κ Έντρι Πίκουλi που μας έδωσαν την ευκαιρία να εμβολιαστούμε.

Είναι απαραίτητο για όλους μας να καταλάβουμε πως ο εμβολιασμός θα φέρει το τέλος της πανδημίας και την γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα πράγμα που όλοι μας το χρειαζόμαστε αλλά ιδιαίτερα οι μαθητές μας.