Shkolla jonë kishte, Gëzimin, Nderin dhe Privilegjin e veçantë që me një grup nxënësesh të këndoni, siç e do dhe tradita, kolendrat për Kryeministrin e Greqisë z Mitsotaki. Kryeministri z Mitsotaki, falenderoi nxënësit dhe duke u bazuar në vargun e fundit që këndoi korri dhe në vetvete përbënte një ftesë për të vizituar shkollën, e pranoi ftesën dhe uroi që të na vizitonte nga afër për të na treguar dashurinë e tij. Gjithashtu uroi mësuesit dhe prindërit me rastin e festave. 

Το σχολείο μας είχε την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να τραγουδήσει τα Κάλαντα στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος αφού άκουσε τα κάλαντα, ευχαρίστησε τους μαθητές και ως απάντηση στο τελευταίο στίχο, που αποτελούσε πρόσκληση για να μας επισκεφτεί, εξέφρασε την επιθυμία να μας επισκεφτεί από κοντά για να μας εκφράσει την αγάπη του.  Ευχήθηκε με την ευκαιρία των εορτών, και στους δασκάλους και τους γονείς.