Festë me rastin e Krishtlindjes që organizoi Shkolla Omiros dhe grupet e Kateikizmit për prezantim online. Gëzuar për shumë vjet.

Γιορτή που ετοίμασαν οι μαθητές του σχολείου Όμηρος και οι ομάδες του κατηχητικού με την ευκαιρία των εορτών για διαδικτυακή προβολή. Χρόνια πολλά σε όλους!