Bashkia e qytetit të Korçës, dhuroi tek nxënësit e dalluar të të gjitha shkollave me rastin e festave dhurata të ndryshme. Këto dhurata përbëjnë në një farë mënyrë vlerësim, motivim dhe stimulim për nxënësit. Nga shkolla jonë dhurata morën nxënësit e dalluar (nga klasa e I-rë deri në e VII-të):

Ο Δήμος της Κορυτσάς κάθε Χριστούγεννα, ετοιμάζει και χαρίζει διάφορα δώρα για τους άριστους μαθητές. Αυτά τα δώρα αποτελούν κατά κάποιο τρόπο ένδειξη εκτίμησης και κίνητρο για τους μαθητές. Από το σχολείο μας έλαβαν δώρα οι παρακάτω αριστούχοι μαθητές (Από Α τάξη Δημοτικού έως Ζ Τάξη):

Klasa Emri (i/e nxënësit/es) Mbiemri (i/e nxënësit/es)
Ia Antonio  Çaprazi
Ib NADIA KOTEMELO
Ic Natali  Qirinxhi
IIa Maria  Çipi
IIb Nikolas Ismaili
IIc Ester Tahip
IIIa Dhimiter  Kacori
IIIb Aleksandros Mindili
IIIc Nikol  Zhilla
IVa Merieli Frashëri
IVb Leonel Naci
IVc Mateo  Pllaha
Va Enes  Gurza
Vb Elio Gurishta
Vc Aleksandra  Çina
VIa Kleanta  Zoto
VIb Angjelo Neli
VIIa Jorgo  Simaku
VIIb Gloria  Duka

 

Urime dhe suksese nxënësve të dalluara. - Συγχαρητήρια στους διακριθέντες μαθητές